گزارش کارآموزی کارخانه قند

گزارش کارآموزی کارخانه قند


عداد صفحات: 308 صفحه
فرمت:word ( قابل ویرایش)
مقدمه
در ایران، در قرن اول هجری تولید شکر از نیشکر در خوزستان معمول بوده و کارگاه های متعدد شکر سازی در آن منطقه وجود داشته است. نیشکر در اواخر قرن اول هجری از ایران به مصر و از آنجا به طرابلس و در نیمه اول قرن دوم به اسپانیا و سایر مناطقی که در آن زمان زیر سلطه مسلمین بود، منتقل می شود. مهاجرت صنعت گران ایرانی به خصوص تولیدکنندگان خوزستانی شکر به مناطق مذکور موجب توسعه تولید شکر از نیشکر در آن نواحی گردید، به طوری که پس از مدتی شکر سفید مصری رقیبی برای شکر و قند پارس شد. در اواخر قرن چهارم هجری ( دهم میلادی) نیشکر از اسپانیا به جزایر سیسیل ایتالیا راه یافت.




فهرست مطالب
عنوان                                                صفحه
تاریخچه                                            1
مقدمه                                                3
دستورالعملهای عمومی                                        8
فصل اول    
    آزمایشهای عیارسنجی                                    12
فصول دوم
    انتقال چغندر قند                                    18
فصل سوم
    عصاره گیری                                        20
فصل چهارم
    تصفیه شربت                                        66
فصل پنجم
    اواپراسیون                                        90
فصل ششم
    کریستالیزاسیون                                        121
فصل هفتم
    کوره آهک                                        178
فصل هشتم
    کوره بخار                                        204
فصل نهم
    قندگیری از ملاس                                    217
فصل دهم
    فاضلاب                                        235
خط دانلود فایل

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

برترین تکنولوژی های نوین روز دنیا دپارتمان مسکن امین مشاوره کسب و کار در حوالی اریحا... ویلا و مستغلات در مازندران ( آمل ، محمودآباد و چمستان ) رهگــــــــــــذر زمــــــــــان اردیبعـــــ❤ــشق Michael ☜بـــ☂ـاران عشـــღــق☞